Jak psát příspěvky?

  • 16.9.2016

Malý návod, jak psát příspěvky…

Rozklikněte si v menu úpravy příspěvků (nad polem pro text příspěvku) rozšířené možnosti (symbol obdélníků s tečkami) a zobrazí se vám druhý řádek s volbami.

V rozbalovacím menu vlevo (Odstavec):

Odstavec … základní formátování příspěvku

Nadpis h4 … používejte jako nadpis odstavce

Nadpis h5 … pokud chcete něco zdůraznit

Pro zdůraznění můžete použít také bold, tučně…

Pokud chcete začít nový odstavec textu, použijte na konci věty ENTER. Pokud chcete začít psát na nový řádek bez mezery mezi řádky, použijte SHIFT+ENTER.

Komentáře… nepovolit komentáře, nepovolit trackbacky, ani pingbacky! (h5)

Nezapomeňte zvolit správné formátování příspěvku! Dole pod příspěvkem vyberte v Post style: FEATURED COMPACT W. SIDEBAR a hned pod tím zvolte v Select sidebar nějaký sidebar, tj. text, který se má zobrazit na stránce vpravo od textu příspěvku. K příspěvkům o mužích MUZI, o ženách ZENY a ostatní CHCES HRAT?

Zvolte vpravo v menu správnou kategorii příspěvku (Rubriky). Vždy: Nejnovější informace a články (aby se zobrazil na homepage) a pak vlastní kategorii (i více), kam patří.

Také doplňte Štítky (pod , jsou důležité pro vyhledávání na stránkách. Např. pro příspěvek o ženách 7’s mohou být: ženy, 7’s, rugby.

Pod Štítky přidejte Náhledový obrázek (nemusíte), tj. fotografii, která se má u příspěvku zobrazit jako hlavní. Ostatní foto, pokud je v příspěvku chcete, dávejte jako mediální soubor (volba nad menu editace příspěvku).

Formátujte příspěvky čitelně, hezky a dodržujte stejný styl!